Et-lehti kilpailut

ET-lehti on suosittu suomalainen aikakauslehti, joka tarjoaa lukijoilleen monipuolista sisältöä ja mielenkiintoisia artikkeleita. Yksi lehden viehättävistä osista on sen tarjoamat kilpailut, joissa lukijat voivat osallistua ja voittaa erilaisia palkintoja. Näissä kilpailuissa lukijat saavat mahdollisuuden äänestää heidän mielestään parhaita juttuja ja antaa palautetta lehden sisällöstä.

ET-lehden kilpailut vaihtelevat, mutta yleensä ne liittyvät lehden artikkeleihin tai teemoihin. Esimerkiksi, lukijat voivat vastata kysymyksiin liittyen heidän mielestään parhaaseen juttuun ET-lehden numerossa 20/2023 ja päästä osallistumaan arvontaan voittaakseen houkuttelevia palkintoja. Osallistuminen kilpailuihin on myös tapa antaa arvokasta palautetta lehden toimitukselle ja samalla jakaa mielipiteitä muiden lukijoiden kanssa.

Nämä kilpailut ovat hauska ja mukava tapa sitouttaa ET-lehden lukijoita, sillä ne antavat heille mahdollisuuden ilmaista tunteitaan ja mielipiteitään lehden sisällöstä. Lisäksi osallistujat voivat voittaa upeita palkintoja, jotka lisäävät osallistumisen houkuttelevuutta entisestään. Osallistumalla ET-lehden kilpailuihin, lukijat tuovat oman panoksensa lehden kehittämiseen ja samalla heillä on mahdollisuus tutustua uusiin ja mielenkiintoisiin artikkeleihin.

ET-lehden kilpailut

ET-lehti tarjoaa lukijoilleen monipuolisia ja mielenkiintoisia kilpailuja eri aiheista. Yleisimpiä kilpailutyyppiä ovat matkakilpailut, kuvakilpailut, mariskooli ja ristikko kilpailut. Näiden kilpailujen avulla lukijat voivat testata tietämystään, jakaa omia kokemuksiaan ja voittaa upeita palkintoja. Tässä osiossa käymme läpi ET-lehden kilpailuja ja niiden eri teemoja.

Matkakilpailut ja kuvakilpailut

ET-lehden matka- ja kuvakilpailuissa lukijat voivat osallistua jakamalla oman matkavalokuvansa. Kuva voi olla esimerkiksi matkaoppaan kuvakisa -kilpailuun liittyvä otos. Näiden kuvakilpailujen avulla ET-lehti haluaa kannustaa lukijoitaan matkustamaan ja kuvaamaan matkoistaan. Voittajille on luvassa palkintoja, kuten matkalahjakortteja tai muita matkailuun liittyviä tuotteita.

Mariskooli ja ristikko kilpailut

Toinen suosittu kilpailutyyppeihin kuuluu mariskooli- ja ristikko kilpailut. Mariskooli-kilpailuissa lukijat voivat voittaa esimerkiksi Iittalan Mariskooleja. Nämä kilpailut perustuvat usein kysymyksiin, joihin lukijoiden on vastattava oikein osallistuakseen arvontaan.

Ristikko-kilpailuissa lukijoilla on mahdollisuus ratkaista ristikko ja lähettää ratkaisunsa ET-lehdelle. Oikein ratkaistujen ristikoiden kesken arvotaan palkintoja, kuten lahjakortteja tai tuotepalkintoja. Nämä kilpailut ovat suunnattu erityisesti ET-lehden tilaajille.

Kaiken kaikkiaan ET Lehden kilpailut tarjoavat lukijoille monenlaisia mahdollisuuksia osallistua ja voittaa erilaisia palkintoja. Käy osallistumassa kilpailuihin ja äänestämään omia suosikkejasi, jotta voit olla mukana palkintojen arvonnassa!