Voita 100 € joulurahaa!

Joulun taika on lähestymässä, ja mikä olisi mahtavampaa kuin saada ylimääräinen 100 € tilille juuri oikeaan aikaan? Joulun kunniaksi tarjoamme sinulle tilaisuuden voittaa 100 € joulurahaa kahdelle onnekkaalle voittajalle. Joulumielen lisääminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Osallistumisaikasi tähän lumoavaan joulukilpailuun on 19.10.-18.12.2023. Riittää, kun ilmoittaudut mukaan ja odotat, että onni potkaisee juuri sinua. Tämä on loistava tilaisuus saada ylimääräistä budjettia jouluostoksiin, perheen hemmotteluun tai vaikka lahjojen ostoon rakkaillesi.

Kilpailun järjestämisestä vastaa Kilpailu.fi, joka tunnetaan luotettavuudestaan ja reiluista kilpailuistaan. Älä jää paitsi tästä upeasta mahdollisuudesta – osallistu nyt ja tee joulusta vieläkin ihanampi!

voita 100e joulurahaa
Kilpailufunneli

Kuvittele maailma, jossa suomenkieliset tarinat ja tieto ovat kirjaimellisesti korviesi ulottuvilla. Elisa Kirja avaa sinulle oven tähän maailmaan vain 16,99 €/kk!

Kurkkaa maan kattavimpaan äänikirjavalikoimaan ja anna tarinoiden viedä – jopa 110 tuntia kuukaudessa! Ja mikä parasta, voit uppoutua kirjoihin missä ja milloin vain, sillä tarvitsetko nettiyhteyttä? Et välttämättä! Lisäksi valikoimamme kasvaa jatkuvasti podcasteilla ja pian myös e-kirjoilla.

Eikö kuulosta houkuttelevalta? Kokeile Elisa Kirja -palvelua nyt 30 päivää täysin ilmaiseksi ja anna itsesi vajota tarinoiden syvyyksiin. Luo oma kirjallinen seikkailusi jo tänään!

Kokeile Elisa Kirjaa 30 päivää 0 € tästä

Haluatko olla askeleen edellä ja maksaa sähköstäsi vain sen todellisen arvon? Fortum Tarkka on avain älykkääseen sähkönkulutukseen!

Miksi valita Fortum Tarkka? Pörssisähkössä on kyse läpinäkyvyydestä ja älykkyydestä. Sen hinnat määräytyvät reaaliaikaisesti sähköpörssissä, joten tiedät aina maksavasi kilpailukykyisen hinnan. Lisäksi, kun sähkö on usein edullisinta yöllä ja viikonloppuisin, voit itse vaikuttaa laskusi kokoon siirtämällä kulutustasi näille tunneille.

Ja mikä parasta? Fortum Tarkan avulla voit seurata sähkön tuntihintoja päivittäin suoraan Oma Fortum -palvelusta. Näin olet aina tietoinen ja voit tehdä fiksuja päätöksiä sähkönkulutuksesi suhteen.

Mutta Fortum Tarkka on vain jäävuoren huippu. Fortumin asiakkaana saat paitsi 100% päästöttömästi tuotettua sähköä, myös arvokkaita vinkkejä sähkön säästöön ja etuohjelman, joka hyödyttää sekä sinua että ympäristöä.

Älä jää paitsi tästä mahdollisuudesta tehdä sähkönkulutuksestasi älykkäämpää. Tilaa Fortum Tarkka nyt ja astu tulevaisuuden energiaratkaisujen maailmaan!

Tilaa Fortum Tarkka tästä

Seiskan Keltaiset viikot käynnissä nyt, lehdet alkaen 2,66 € / lehti. Saat jopa kaksi huikeaa tilaajalahjaa, joiden yhteisarvo peräti 95 €! Tilaajalahjoina heijastava Muumi kylmälaukku ja 11 korttipaikkainen RFID-suojattu nahkalompakko. Tilaajalahjat ovat saatavissa yksinoikeudella meiltä! Valitsemalla 30 numeron tarjouksen, saat molemmat tilaajalahjat!

Tilaamalla nyt, saat tarjoushintaisen lukuelämyksen lisäksi loppuvuoden aikana Seiskan ristikkolehden ja vuosikalenterin 2024, sekä osallistut 20 000 euron arvontaan joulukuun lopussa. Lehti lahjaksi? Lahjan saaja ja antaja ovat mukana vuosiarvonnassa! Aller Median vuosiarvonnat vuonna 2023: 20 000 € ja 3 x 2000 €. Kun sinulla on voimassa oleva Seiskan tilaus, osallistut näihin neljään arvontaan automaattisesti!

Seiska on aivan oma maailmansa!

Tutustu ja tilaa Seiska lehti nyt huippuedullisesti tästä

Haluatko koteihin, jotka huokuvat inspiraatiota ja keittiöihin, jotka herättävät makuaistisi? Koti ja Keittiö on avain unelmiesi kotiin ja herkullisimpiin aterioihin!

Tutustu Suomen kauneimpiin koteihin, anna sisustusvinkkiemme muuttaa tilasi ja herkuttele lehden upeilla ruokaresepteillä. Mutta se ei ole kaikki!

Lähde mukaan maailman mielenkiintoisimpiin matkakohteisiin ja ole ajan hermolla sisustuksen viimeisimpien trendien kanssa. Koti ja Keittiö on paljon enemmän kuin lehti – se on elämys, joka virkistää jokaista aistiasi.

Ja nyt, erikoistarjouksena, saat 6 numeroa vain 39,90€ (norm. 55€) ja yhden numeron täysin ilmaiseksi (arvo 9,50€)! Tämä tarjous ei ole ikuisesti voimassa, joten älä missaa tilaisuuttasi.

Tutustu ja tilaa Koti ja Keittiö tästä

Haluatko tuntea itsesi itsevarmaksi ja nuorekkaaksi joka päivä? Hiustenlähtö on monelle miehelle arka aihe, ja se voi alkaa jo nuorena. Mutta nyt sinulla on mahdollisuus ottaa ohjat omiin käsiisi!

Tutustu Provexiniin – tehokkaaseen ja reseptivapaaseen lääketieteelliseen valmisteeseen, joka on suunniteltu erityisesti perinnöllisestä hiustenlähdöstä kärsiville. Monet ovat jo kokeneet sen ihmeitä ja nähneet hiustenkasvun lisääntyvän.

Ja nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus kokeilla tätä tuotetta erikoishintaan! Tilaa Provexin nyt ja saat -50% alennuksen neljän viikon tarjouksesta, yhteensä vain 14,95 € – ja tämä hinta sisältää myös postikulut!

Älä anna hiustenlähdön määritellä itsetuntoasi tai ulkonäköäsi. Tee päätös nyt, ja anna Provexinin näyttää, kuinka voit saada takaisin nuorekkaan ja itsevarman olemuksen. Tilaa nyt!

Kokeile nyt Provexinia –50% kampanjahintaan neljän viikon ajan vain 14,95 €, sisältäen postikulut!

T-Max® ravintolisän huolella valikoidut ainesosat ovat miehelle tärkeitä. T-Max sisältää sinkkiä, magnesiumia, B6-vitamiinia sekä rohtosarviapilauutetta.

T-Max miehen oma ravintolisä:

 • Antaa lisää energiaa
 • Ylläpitää normaalia testosteronitasoa
 • Edistää lihasten normaalia toimintaa

T-Maxin ainesosat:

 1. Sinkki - edistää veren testosteronitasojen pysymistä normaalina ja edistää normaalia hedelmällisyyttä ja lisääntymistä
 2. Magnesium - edistää lihasten normaalia toimintaa ja edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa
 3. B6-vitamiini - auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
  Testofen® (rohtosarviapilauute) - auttaa ylläpitämään normaalia sokeriaineenvaihduntaa

 

Tilaa T-Max® ravintolisä puoleen hintaan tästä

Taloustutkimus on ollut osa suomalaista sydäntä jo yli 50 vuotta, tarjoten meille peilin, josta näemme yhteiskuntamme syvimmät arvot ja toiveet.

Anna sinäkin sydämesi äänen kuulua ja vaikuta siihen, millainen Suomi huomenna on!

 • Anna vain 5–15 minuuttia ajastasi, ja anna äänesi kuulua.
 • Joka 7. kerran, kun jaat ajatuksesi, kiitämme sinua palkkiolla.
 • Joka kuukausi sinulla on mahdollisuus voittaa  1000 €:n arvoisista S- ja K-ryhmän lahjakorteista.

Koska sinun tunteesi ja ajatuksesi muovaavat Suomea.

Liity Taloustutkimuspaneeliin tästä

Uudistunut VitaePro -50%

Suosittu VitaePro-ravintolisä on uudistunut ja on nyt entistä parempi vastustuskyvylle.

Uusittuun koostumukseen on lisätty myös sinkkiä vahvistamaan vastustuskykyä sekä B1-vitamiinia sydämen hyvinvoinnille.

Monipuolinen yhdistelmä antioksidantteja, kasviuutteita, vitamiineja, mineraaleja ja omega-3-rasvahappoja on hyväksi useille kehon toiminnoille. Koostumus tukee erityisesti lihasten ja nivelten hyvinvointia sekä vastustuskykyä.

Hyödynnä tutustumistarjous ja tilaa ensimmäinen pakkaus puoleen hintaan. Tilaukseen ei liity sitovaa määräaikaa, joten sen voi milloin tahansa tauottaa tai peruuttaa.

Tutkittu teho moniin kehon toimintoihin

 • NIVELILLE: VitaePro sisältää Boswellia serrataa, joka auttaa pitämään nivelissä miellyttävän tunteen.
 • LIHAKSILLE: VitaePro sisältää D3-vitamiinia, joka edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä.
 • SIDEKUDOKSILLE: VitaePro sisältää mangaania, joka edistää sidekudoksen normaalia muodostumista.
 • UUTTA! VASTUSTUSKYVYLLE: VitaePro sisältää sinkkiä, seleeniä, B12-, C- ja D3-vitamiinia, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
 • UUTTA! SYDÄMELLE: VitaePron omega-3-rasvahapot (DHA ja EPA) sekä uutuutena tiamiini edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk).
 • VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ: VitaePro sisältää B12- ja C-vitamiinia, jotka auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Tilaa Vitaepro tästä

Oletko valmis löytämään sen oikean? Eliittikumppani ei ole vain deittisivusto – se on silta kohti todellista rakkautta ja pitkäkestoista kumppanuutta. Me ymmärrämme, että syvällinen yhteys syntyy enemmän kuin vain yhteisten harrastusten kautta.

Kun liityt Eliittikumppaniin, sinua odottaa tieteellisesti suunniteltu persoonallisuustesti. Tämän testin avulla voimme ymmärtää syvällisesti, kuka olet ja mitä todella etsit kumppanissa. Tulosten perusteella esittelemme sinulle ne, jotka todella sopivat yhteen kanssasi – ei vain pintapuolisesti, vaan sydämen tasolla.

Unohda satunnaiset treffit ja pinnalliset kontakti-ilmoitukset. Eliittikumppani on suunniteltu erityisesti sinulle, joka haluat rakentaa aidon ja kestävän suhteen.

Anna rakkaudelle mahdollisuus. Kokeile Eliittikumppania nyt ja astu askel lähemmäs elämäsi rakkautta.

Kokeile Eliittikumppania tästä

Haluatko vaikuttaa siihen, mitä kaupan hyllyiltä löytyy ja samalla palkita itsesi? NielsenIQ antaa sinulle mahdollisuuden olla osa globaalia joukkoa, joka määrittelee päivittäistavarakaupan suuntaa!

Nielsen on maailmanlaajuinen markkinajohtaja, joka on erikoistunut syvälliseen kuluttajatiedon analysointiin. Nielsenin avulla voit kertoa suoraan valmistajille ja jälleenmyyjille, mitkä tuotteet tekevät ostoskoristasi erityisen.

Mutta siinä ei ole kaikki! Skannaamalla ostoksesi ja vastaamalla Nielsenin kyselyihin, voit ansaita lahjakortteja huippuyrityksiltä. Jokainen kysely vie sinut askeleen lähemmäksi suurta raha-arvontaa, joka järjestetään neljä kertaa vuodessa.

Liittyminen NielsenIQ:n yhteisöön on yksinkertaista, nopeaa ja täysin ilmaista. Tule mukaan ja anna äänesi kuulua – samalla kun nautit upeista eduista!

Liity NielsenIQ Kuluttajapaneeliin tästä

Palkinnon arvo 100 €. Kilpailun järjestäjänä toimii Kilpailu.fi. Pääset osallistumaan kilpailuun sen jälkeen, kun olet tutustunut Reilutkilpailut.comin yhteistyökumppaneiden tarjouksiin. Tutustu kilpailun sääntöihin ja ehtoihin kilpailusivustolla. Kaikki verkkosivustolla käytetyt tavaramerkit ja logot ovat niiden omistajien omaisuutta eivätkä nämä tahot ole millään tavalla mukana tai tukemassa tätä arvontaa.

kilpailut-ja-edut

1. Tutustu etuihin

Hyödynnä sinulle varatut rahan arvoiset edut ja tarjoukset.

tayta-tiedot

2. Täytä tiedot

Täytä yhteystietosi, josta sinut voi tavoittaa voiton osuessa kohdallesi.

osallistu-ja-voita

3. Vastaa kyselyyn

Vastaa kaikkiin kysymyksiin ja voit voittaa palkinnon.

Jaana T. 120€ lahjakortti Viikinkiravintola Haraldiin - 13.2.2023

Voittaminen on ihan mahtavaa ja yllätyin, kun sain soittonne. Hyvä mieli ja virkistyin, kun olen sairastelun vuoksi joutunut olemaan kotona, emme ole voineet mennä oikein mihinkään 2 vuoteen. Menemme mieheni kanssa kunnolla syömään ja nauttimaan hyvästä ruuasta.

Sonja S Särkänniemi rankkenneet - 11.6.2023

Aivan mahtavaa! En ole koskaan voittanut arvonnoista juuri mitään ja tämähän on oikea Jackpot! Kiitos!!!

Arja A 1000€ sähkölaskuihin - 12.10.2022

En ole koskaan voittanut mistään, enkä tosiaan ollut ajatellut voittavani nytkään, kun osallistuin arvontaan. Mutta jos tässä nyt näin kävi, niin vautsi vau, miten mahtavaa!! Ehkä osallistun joskus toistekin arvontoihin. Kiitos!

Silja H Lahjakortti kaverikelluntaan - 14.2.2023

Ihan mahtavalta tuntuu voitto! Ja ai että saa ihanan irtioton arjesta ja lapsia pakoon kellumoon. Kyllä kelpaa!!

Aune M 24 pakettia kahvia - 31.5.2023

Tuntuu todella upealta voittaa ja mikäpä mieluisampi voitto kahvikissalle kuin kahvi ja kaiken lisäksi noin suuri määrä. Olen hyvin, hyvin iloinen!

Pirkko L 150€ polttoainelahjakortti - 31.5.2022

Tuntui todella hienolta voittaa polttoainelahjakortti juuri nyt, kun bensa on niin älyttömän kallista!

Adele O 4 ranneketta ja 4 herkkuseteliä Särkänniemeen - 15.6.2022

Mahtava piristys kesälomalle, ihanaa päästä ystävien kanssa nauttimaan Särkänniemestä.

Sanna A 4 ranneketta ja herkkuseteliä Särkänniemeen - 20.7.2022

Voitto tuntui poikkeuksellisen hyvältä! Mukava päästä Särkänniemeen viettämään aikaa ja hurvittelemaan perheen kesken! Lapset eivät malta pysyä housuissaan voitto-uutisen jälkeen.

Tytti S. Kesäpäivä Porvoossa kahdelle - 20.7.2022

Olen ollut Porvoossa, mutta matka höyrylaivalla saariston läpi on on ihan erityistä. Luin uutisen voitosta heti kahteen kertaan ja ajattelin ”onpa kiva kesäreissu kahdelle tulossa”. Mukava yllätys.

Aram N 100€ lahjakortti Fitnesstukulle - 31.8.2022

Kyllä se laitto hymyilyttään työpäivän päätteeksi, kun sai kuulla, että saa seuraavan parin kuukauden satsin lisäravinteita ilmaiseksi! Kiitos.