Radio Nova kilpailut

Radio Nova on Suomen kuunnelluin kaupallinen radioasema, joka tarjoaa kuulijoilleen monipuolisen ja viihdyttävän ohjelmatarjonnan. Yksi kanavan suosituimmista ohjelmista on Radio Novan Iltapäivä, jossa kuuntelijat voivat osallistua erilaisiin kilpailuihin ja tunnistaa esimerkiksi mysteeriäänen, joka voi tuoda voittajalle satoja euroja puhtaana käteen.

Kilpailut ovat oleellinen osa Radio Novan toimintaa, ja kanava järjestää useita muitakin mielenkiintoisia ja haastavia kilpailuja, kuten Radio Nova Top 20, Tiistain Täydellinen Kymppi ja Retroristeily Vol. 11. Lisäksi kuuntelijoilla on mahdollisuus liittyä Bauer Median Audioraatiin, joka on tutkimuspaneeli, missä osallistujat pääsevät kehittämään ja arvioimaan kanavilla kuuluvaa mainontaa.

Radio Nova panostaa erityisesti musiikkiin, ja sen ohjelmatarjontaan kuuluu tarkoin valittuja klassikoita sekä tyylikkäimpiä uutuuksia. Juontajat, kuten Niina Backman, Esko Eerikäinen ja Vappu Pimiä tarjoavat kuulijoilleen erinomaista seuraa ja asiantuntevaa musiikkitietoutta. Heidän johdollaan kuuntelijat pääsevät nauttimaan monipuolisesta musiikkikokemuksesta, johon kuuluu myös erilaisia teemaohjelmia, kuten Radio Novan Päivä, Retroperjantai ja Kesän parhaat.

Radio Nova kilpailut

Radio Nova on tunnettu monipuolisista kilpailuistaan, jotka pitävät sisällään erilaisia teemoja ja palkintoja. Kilpailuihin osallistuminen on helppoa ja hauskaa, ja se tarjoaa kuuntelijoille mahdollisuuden voittaa erilaisia palkintoja.

Kuulijan osallistuminen

Kuulijat voivat osallistua Radio Novan kilpailuihin puhelimitse, tekstiviestillä tai verkossa. Puhelinnumero kilpailuihin osallistumista varten on 0108 06000 ja tekstiviestinä osallistuminen tapahtuu numeroon 17275. On tärkeää muistaa, että puhelun hinta on pvm + 8,21 snt / puhelu ja tekstiviestin hinta 0,84 € / 160 merkkiä.

Suosituimmat kilpailut

Radio Novan suosituimpiin kilpailuihin kuuluu esimerkiksi Top 20 -kilpailu, jossa kuuntelijat voivat äänestää suosikkiartistiaan. Myös Iltapäivän täydellinen kymppi on kuuntelijoiden keskuudessa pidetty kilpailu, jossa voi arvata kappaleiden nimiä. Lisäksi Mysteeriääni -kilpailussa arvuutellaan tunnistamattomien äänien alkuperää. Erikoisempiin kilpailuihin kuuluu esimerkiksi Vaillant-lämpöpumppu -kilpailu, jossa osallistujilla on mahdollisuus voittaa kotiinsa energiansäästöön liittyvä palkinto.

Radio Novan tarjoamat palkinnot

Radio Novan kilpailujen palkinnot vaihtelevat laidasta laitaan. Kuulijat voivat voittaa esimerkiksi liput Retroristeily Vol. 11 -tapahtumaan tai pääsyn Bauer Median Audioraatiin, jossa pääsee arvioimaan ja kehittämään kanavalla kuuluvaa mainontaa. Palkinnot voivat olla myös aineettomia, kuten mahdollisuus osallistua Radio Novan Aamu -ohjelman tekemiseen tai saada omaa toivettaan kuuluville Iskelmän Kilpailuissa.

Niin ikään Radio Cityn kilpailuissa tarjolla on esimerkiksi Cityn paitoja, kun taas Suomirock kilpailuista voi voittaa lempibändinsä tuotteita. Myös Kiss kilpailuissa on tarjolla erilaisia palkintoja musiikkiaiheisista tuotteista lippuihin tapahtumiin.

Radio Nova tarjoaa kuulijoilleen monipuolista kilpailukokemusta ja palkintoja, jotka vaihtelevat musiikkielämyksistä aineettomiin etuuksiin. Eri kilpailuiden avulla Radio Nova pitää yllä kuulijoidensa mielenkiintoa ja tarjoaa uusia kokemuksia.