Radio Rock Kilpailut: Voita parhaat palkinnot nyt

Radio Rock on omapäinen, hauska, itsevarma ja yllättävä radiokanava, joka ei ota itseään liian vakavasti. Yksi tunnetuimmista ohjelmista on Harri Moision ja Kim Sainion epäkorrektisti ajankohtainen Korporaatio. Tämän suosion ansiosta, Radio Rock järjestää myös monia erilaisia kilpailuja kuuntelijoilleen.

Kilpailut voivat vaihdella aiheeltaan ja palkinnoiltaan, nousten esiin niin musiikkiin, viihteeseen kuin vapaa-aikaan liittyvissä teemoissa. Niiden avulla kuuntelijat voivat osallistua ja tuntea itsensä osaksi Radio Rockin yhteisöä, samalla kun mahdollisesti voittavat itselleen upeita palkintoja.

Jotta löytäisit itseäsi kiinnostavimmat Radio Rockin järjestämät kilpailut, kannattaa seurata kanavan verkkosivuja ja somekanavia, joiden kautta uusimmat ja ajankohtaisimmat kilpailut julkistetaan.

Radio Rock kilpailut

Radio Rock on valtakunnallinen radiokanava, joka keskittyy rockmusiikkiin. Se kuuluu Sanoma-konsernin Nelonen Mediaan. Kanava aloitti lähetyksensä 1. tammikuuta 2007 entisen Radio Cityn taajuudella. Radio Rockin juontajakaartiin kuuluvat muun muassa Harri Moisio, Kim Sainio, Tytti Junna sekä Korporaatio-ohjelman luotsaajat. Muita tuttuja juontajia ovat esimerkiksi Jone Nikula, Marce Rendic, Laura Vähähyyppä, Klaus Flaming ja Jussi 69.

Kilpailut ja palkinnot

Radio Rock järjestää säännöllisesti erilaisia kilpailuja ja arvontoja, joiden palkinnot vaihtelevat. Kilpailut voivat sisältää musiikkiin liittyviä kysymyksiä, haasteita tai skabaamista eri aiheista. Palkinnot saattavat olla esimerkiksi konserttilippuja, fanituotteita, risteilyjä tai muita elämyksiä.

Esimerkki kilpailusta on Radio Rock -risteilyn voittaminen. Kilpailuun osallistuminen voi tapahtua esimerkiksi nettisivujen kautta, tekstiviesteillä tai puhelimitse. Osallistumismuoto ja -vaatimukset vaihtelevat kilpailujen kesken.

Taajuudet ja kuuluvuusalueet

Radio Rockin taajuudet vaihtelevat kuuluvuusalueittain. Esimerkiksi Helsingissä kanava kuuluu taajuudella 94,9 MHz, Tampereella 99,5 MHz ja Oulussa 99,1 MHz. Kuuluvuusalueita ovat muun muassa Eurajoki, Hollola, Hyvinkää, Hämeenlinna, Joensuu, Jyväskylä, Kaarina, Kuopio, Tornio, Vaasa ja Ylöjärvi. Nettiradiota voi kuunnella myös suoraan kanavan verkkosivujen kautta.

Radio Rockin musiikkivalikoimaan kuuluvat tunnetut rock- ja metallibändit, kuten AC/DC, Guns N’ Roses, Nirvana, Linkin Park, Sonata Arctica, Megadeth, Nightwish, The Offspring, Ramones, Red Hot Chili Peppers, Amorphis, Sentenced, Green Day, Iron Maiden, Ozzy Osbourne, Metallica, Judas Priest, Mokoma, Five Finger Death Punch, Van Halen, W.A.S.P., Avenged Sevenfold, Type O Negative, Ghost, Audioslave, Whitesnake, Twisted Sister, ZZ Top, Korn ja Aerosmith.