Seura kilpailut: Voita jännittäviä palkintoja nyt!

Seura-lehti on tunnettu monipuolisista kilpailuistaan, joita kutsutaan yleisesti nimellä “Seura kilpailut”. Nämä kilpailut tarjoavat lukijoille mahdollisuuden testata tietojaan, ratkoa arvoituksia ja osallistua äänestyksiin. Osallistujilla on mahdollisuus voittaa erilaisia palkintoja, kuten tuotepaketteja, kirjoja tai elämyksiä.

Seura kilpailut ovat monipuolisia ja ne vaihtelevat jokaisessa lehden numerossa. Esimerkiksi Seura-lehden 41/23 kilpailussa osallistujat voivat voittaa IcePaw-rengassarjan etsimällä Seuranopat lehden sivuilta. Seura kilpailuihin voi nykyisin osallistua myös netissä, joka tekee osallistumisesta entistä helpompaa ja kätevämpää.

Kilpailut eivät ainoastaan tarjoa mahdollisuutta voittaa palkintoja, vaan ne myös viihdyttävät ja haastavat lukijoita erilaisten tehtävien ja kysymysten kautta. Monille Seura kilpailut ovat hauska ja jännittävä lisä lehden muuhun sisältöön.

Seura kilpailut

Seura järjestää erilaisia kilpailuja, joista osallistujat voivat tarkistaa Seura.fi -sivustolta. Kalenterista löytyy tietoa tulevista kilpailuista ja lajeista. Ilmoittautumismaksut vaihtelevat kilpailuista riippuen ja ovat nähtävissä kilpailun yhteydessä.

Viestintä ja Asiakaspalvelu

Seuran asiakaspalvelu ja viestintä ovat tärkeitä osia kilpailuiden järjestämisessä. Asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä sähköpostitse ja he vastaavat kysymyksiin liittyen kilpailuihin ja ilmoittautumisiin. Lisäksi Seura tarjoaa netissä digipalveluita, kuten Seura.fi/kilpailut, josta löytyy ajankohtaista tietoa kilpailuista.

Yhteystiedot

Seuran toimisto sijaitsee osoitteessa Firdonkatu 2 T 151, 00015 Otavamedia. Otavamedian vaihde on puhelinpalvelu, josta voi saada lisätietoja kilpailuista ja muista tapahtumista. Postiosoite on sama kuin toimiston osoite.