Yhteishyvä kilpailut

Yhteishyvä on S-ryhmän omistajan oma media, joka tarjoaa ideoita ja inspiraatiota arkeen sekä vaikuttavia sisältöjä. Yksi Yhteishyvän mielenkiintoinen sisältöalue ovat sen järjestämät kilpailut. Nämä kilpailut tarjoavat lukijoille mahdollisuuden osallistua ja voittaa erilaisia palkintoja.

Yhteishyvä kilpailut järjestetään säännöllisesti, ja ne vaihtelevat teemaltaan ja toteutukseltaan. Osallistumismahdollisuuksia on monenlaisia, kuten vastaamalla kilpailukysymyksiin, lähettämällä omia tarinoita tai kuvia lehdelle. Näillä kilpailuilla Yhteishyvä haluaa tarjota lukijoille mukavaa ajanvietettä ja palkita aktiiviset osallistujat.

Yksi esimerkki menestyksekkäästä Yhteishyvä kilpailusta on Suomalainen Menestysresepti 2023 -kilpailu, jossa ylöjärveläinen Tero Sivula voitti omilla Smokehouse-tuotteillaan. Kilpailussa haettiin innovatiivisia suomalaisia tuotteita, ja voittaneet tuotteet pääsivät S-ryhmän ruokakauppojen valikoimiin.

Yhteishyvä Kilpailut

Yhteishyvä on suomalainen aikakauslehti, joka kuuluu Suomen Osuuskauppojen Keskuskunnalle ja keskittyy elämän, ruoan ja matkailun aiheisiin. He järjestävät säännöllisiä kilpailuja, joihin voit osallistua monin eri tavoin. Esimerkiksi vastaamalla kilpailukysymyksiin tai lähettämällä oman tarinasi tai kuvasi lehdelle.

S-Ryhmän lahjakortti ja palkinnot

Palkinnot Yhteishyvä-kilpailuissa vaihtelevat, mutta usein niihin kuuluu S-Ryhmän lahjakortteja. S-Ryhmän lahjakortti on arvokas palkinto, jolla voi tehdä ostoksia eri S-Ryhmän kaupoissa ja palveluissa, kuten S-Marketissa, Prismoissa ja ABC-liikenneasemilla.

Ruoka- ja matkailuaiheiset kilpailut

Yhteishyvä keskittyy erityisesti ruokaan ja matkailuun liittyviin kilpailuihin. Esimerkiksi Suomalainen menestysresepti-kilpailu etsi uusia ruokainnovaatioita kesän 2021 aikana. Kilpailussa valittiin parhaita reseptejä, jotka edustavat suomalaista ruokakulttuuria ja innovaatioita.

Yhteishyvä-Lehden ja Yhteishyvä.fi Linkit ja Reseptit

Yhteishyvä tarjoaa runsaasti linkkejä ja reseptejä verkkosivuillaan, jota lukijat voivat hyödyntää arjessaan tai kilpailuihin osallistumisen inspiroimina. Lisäksi Yhteishyvä-lehden näköislehti on saatavilla verkossa ja se sisältää monia ruoka- ja matkailuaiheisia artikkeleita, jotka sopivat kilpailuihin osallistujille tai niistä kiinnostuneille.

Tutustumalla Yhteishyvä-kilpailuihin voit löytää uusia ruoka- ja matkailuaiheisia ideoita, samalla kun voit voittaa upeita palkintoja, kuten S-Ryhmän lahjakortteja.